A kormány által korábban bejelentett új 75 milliárd forintos keretösszegű pályázatot szeretnénk ismertetni, melynek kritériumai a következők:

  • A családok vissza nem térítendő támogatást kapnak, ami a költségeik 65%-át fedezi.
  • A támogatás legfeljebb 5 kilowatt teljesítményű napelem rendszerekhez lesz elérhető.
  • Az akkumulátor kapacitása pedig legfeljebb 10 kilowattóra lehet.

Jó hír, hogy a tévhitekkel ellentétben a napelemes termelőknek pedig nem kell rendszerhasználati díjat fizetniük a hálózatba táplált villamos energia után. Remek lehetőség ez azoknak, akik régóta érdeklődnek az energiafüggetlenség iránt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, értékesítőink hétfőtől – szombatig 8:00 – 18:00 -ig elérhetőek a 06-70-3888-705 telefonszámon.

Számunkra kiemelten fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért nálunk nincsen a végtelenségig csörgő központi telefonszám, minden hívást értékesítőink fogadnak és minden érdeklődőt visszahívunk rövid időn belül, a megadott elérhetőségén.

FONTOS: Cégünk a korábbi nagyon problémás RRF-6.2.1 „100%-os pályázatban” NEM indult.

Emiatt tudunk teljes összpontosítással a Napelem Plusz programra fókuszálni, amit teljes lebonyolításban végzünk (pályázatírás, kivitelezés, készre jelentés, utólagos ügyféltámogatás)

Kérem vegyék figyelembe, hogy már a mostani októberi időszakban is az érdeklődés cégünk iránt nagyon magas, a kapacitásunk az ügyfelek tekintetében viszont véges, amit mi 300 ügyfélben határoztunk meg.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy Te is biztosítsd magadnak a lehetőséget a Napelem Plusz Programban és az első 300 ügyfelünk között legyél.